Blog
utorak, srpanj 15, 2008
Don Elkins je imao respektabilnu karijeru kao profesor inžinjerstva na Sveučilištu u Lousville-u, te doktorat iz filozofije, a bio je i osnivač odjela mehaničkog inžinjerstva Sveučilišta na Aljasci, te pilot u SAD vojsci tijekom Korejskog rata. Kasnije je postao pilot Boeing-a 727. 1965 je ostavio svoje mjesto kako bi počeo istraživanje NLO-a i paranormalnih fenomena. Osnovao je 'L/L Istraživanje' za početak proučavanja reinkarnacije korištenjem regresije hipnozom, u kojima se subjekti vode sve do ranih dana svoje mladosti, svog rođenja pa čak i prije zaćeća u stanja prethodnih života.

Kasnije je počeo istaživati NLO viđenja, o kojima se izvješćivalo u cijelom SAD-u. Interview-irao je mnoge otete ljude, koji su tvrdili kako su bili zarobljeni kod vanzemaljaca za potrebe znanstvenih istraživanja. Kasnije je formirao NLO kontaktnu grupu, koja se sastojala od ljudi koji su mogli telepatski kontaktirati s vanzemaljcima, koristeći tehniku poznatu kao kanaliziranje.

Tada se sastao s Carla-om L. Rueckert, koja se pokazala nadarenim medijem za kontaktiranje entiteta, koji su tvrdili da su vanzemaljci. 15. siječnja 1981. Carla L. Rueckert je u prisutnosti Don Elkins-a neočekivano pala u duboki trans. U stanju dubokog transa kontaktirala je s entitetom koji se sam nazvao 'Ra'. To je početak kanaliziranja, koje je trajalo tijekom perioda od četiri godine, a čiji je sadržaj kompiliran u seriju od pet knjiga nazvanih 'Zakon o Jednom - Law of One’.

Ra je objasnio kako bi civilizacija na planeti mogla evoluirati u grupnu svijest, gdje se sve pojedinačne svijesti stapaju, slično kolektivnoj ne-svijesti Carl Jung-a. Kolektivna svijest ima pristup iskustvu svih pojedinaca, koji su ikada živjeli u toj civlizaciji, Akasha zapisima.

Prema Ra, planet Zemlja se približava kraju astronomskog ciklusa od 75.00 godina, jednom od tri sukcesivna precesijska ciklusa. Taj će događaj kulminirati 2012.

Ra entitet je objasnio kako su oni intervenirali u evoluciju čovječanstva, u vremenu Egipćana, gdje su objavili 'Zakon jednog'. Članovi Ra grupe su se vjerojatno reinlarnirali na Zemlji kako bi pomogli čovječanstvu. To je razlog, što su Ra - Ta i Toth, koji potječu iz Ra grupe, konstruirali Veliku piramidu na Giza visoravni* sa svrhom liječenja i inicijacije prema višim duhovnim prostorima.
* Ista tvrdnja potječe i od Edgar Cayce-a! Uočite kako sam u poglavlju 8 ‘Giza visoravan’ spomenuo kako centralna piramida korespondira s planetom Venerom, te kako postavljanje tog planeta u centar, ima možda svrhu otkrivanje svog izvora; Venera je domovinski planet Ra!)


Ra  je nas ljude koji nastanjujemo Zemlju nazvao 'Dušama distorzije'. Ego koncept, vjerovanje u odvojene individualitete je izobličeno stajalište o realitetu, prema Ra. Fundamentalni realitet je postojanje samo jedinog Jednog Beskrajnog Kreatora, pa su sve percepcije individualiteta jednostavno iluzije. Stoga se učenja Ra naziva 'Zakonom jednog'. Ra se inkarnirao u formu ljudskog života kako bi donio to znanje Egipćanima.

Na nesreću, Egipćani se nisu probudili iz svojih izobličenja, pa su krivo shvatili 'Zakon jednog', počevši ga štovati kao Boga, umjesto dotadašnjeg Boga Sunca. Kako učenje nije uopće shvaćeno, nastavljeno je među Zemljanima izobličavanje 'Zakona o Jednom'.Ra, egipatski Bog Sunca
U svojim brojnim sastancima, Ra je objasnio Don Elkins-u povijest našeg planeta, njegovu duhovnu evoluciju, te život na drugim planetama, ranijim civilizacijama kao što su one Atlantide, Lemurije ili Mu. Ra je objasnio kako evolucija duše vodi kroz više života u ciklusima reinkarnacije. Svi smo živjeli mnogo, mnogo života na mnogim planetima jer je sama duša vječita. Postupno duša evoluira prema višim razinama svijesti, pa će se reinkarnirati u višim dimenzijama, kako bi u konačnici dosegla najvišu, osmu razinu gustoće, gdje će duša biti ponovno ujedinjena sa sviješću Jednog Beskonačnog Kreatora.

Ra je dao i detaljne znanstvene lekcije i objašnjenja oktavno temeljene prirode našeg svemira, koji se sastoji od više dimenzija, koje je preferirao zvati gustoćama. I materijalni i nematerijalni svijet je konstruiran iz univerzalne duhovne energije, koju Ra naziva energijom Ljubavi/Svijetla. Ra objašnjava kako energija Ljubavi/Svijetla putuje kroz svemir kao spiralni val (torzijski val!)* Sedam različitih dimenzija u svemiru su različite gustoće i vibracijske brzine, iste univerzalne energije Ljubavi/Svijetla, što korespondira sa sedam bijelih tipki na glazbenoj ljestvici. Gustoće kao i tipke glazbene ljestvice se ponavljaju. Nakon sedme bijele tipke, ponavlja se prva tipka samo jednu oktavu više.
*(Uočite kako Daniel Winter objašnjava kako spiralizirajući Zlatni valovi, koji brzo ulaze u atom su valovi svijetla isprepleteni na lo-Φ valu ili valu ljubavi. Isto tako Winter govori o torzijskom valu, kao valu svijetla 'punom ljubavi' temeljen na Fibonacci nizu Zlatne sredine.)

Materija je vibracije te energije Ljubavi/Svijetla i postoji jedinstven odnos između glazbe, zvuka i geometrije (Platonova kruta tijela), koji igra ulogu u konstruiranju materije. Dimenzije svemira su konsturirane oko oktave glazbene ljestvice. Unutar sedam glavnih dimenzija, postoji i drugih sedam pod-dimenzija, koje trenutno prolaze svoju tranziciju u 4. gustoći, kojoj je završio ciklus od 75.000 godina, prema kazivanju Ra. Neki od tih zadivljujućih znanstvenih detalja su dani znanto ranije nego su znanstvenici s fronte razvoja otkrili samu bit onog što Ra govori. Kako objasniti takvo eksplicitno znanje, koje dolazi iz žene bez ikakvog znanstvenog razumijevanja?(2)

Period Egipaćana na koji se referencira Ra u svojoj intervenciji na zemlji, je moglo stvarno početi u 18. dinastiji (1352 - 1336 pr. n.e.) Amenhotep-a IV, obilje poznatog kao Akhenaten, imenu kojeg je kasnije usvojio.Ra u 'Zakonu o jednosti' vrlo jasno tvrdi, kako su sada ovdje, ne bi li nam pomogli u tranziciji prema četvrtoj gustoći. Nazivaju tu tranziciju žetvom četvrte gustoće duša, jer smo nakon dugog perioda reinkarniranja sada spremni za tu tranziciju. Misteriozni krugovi žita, koji su se počeli pojavljivati prije dva desetljeća širom svijeta, bi samo mogla biti neka vanjzemaljska pomoć, koju referencira Ra.

U skoro isto vrijeme s pojavljivanjem krugova žita, pojavile su se tvrdnje o vanzemaljskim otmicama. Te su tvrdnje širom svijeta često zanemarivane; u većini slučajeva su službeno ismijavane. Prema Steven Greer-u iz Projekta razotkrivanja - Disclosure Project, vlada SAD-a je namjerno ismijavala NLO tematiku kako bi zavela veći dio javnosti.

I danas još uvijek postoje sumnje glede provedenih istraživanja o navodnom padu NLO-a kraj Roswell-a, Novi Meksiko u srpnju 1947. Službeno je slučaj SAD zračnih snaga Roswell zaključen, no cijeli incident ima sve znakova prikrivanja. Izgleda kako se radilo o enormnom povećanju NLO viđenja nad Mexico City-jem od 1991. Mnogi fotografi amateri su kamerama snimili viđenje NLO-a, a postoji i mnogo izvješća očevidaca.

Vrlo neočekivano i po prvi put u povijesti, je objavljena vijest o NLO-u od strane meksičkog Ministarstva obrane o susretu s NLO-om koji se dogodio u svibnju 2004. na nebu nad Meksikom. 6. svibnja 2004. Zračne snage Meksika su zabilježile 11 neidentificiranih letećih objekata na infracrvenom filmu. U televizijskim flash vijestima, piloti su objašnjavali svoj susret s tim NLO-ima, a film o susretu je bio emitiran na mnogim postajama širom svijeta. Ispred kamera je major Madaleno Castano objasnio kako ih je NLO slijedio barem 15 minuta. U jednom su trenutku bili jako prestrašeni, jer je NLO nenadano obletio avion i došao iza njega; odjednom su svi NLO-i bili oko njih okružujući avion.

No ta je službena izjava meksičke vlade o viđenju NLO-a jedinstvena. Bilo je mnogo viđenja NLO-a nad Meksikom, no nikada ranije nije bilo službenog komentara vlade. Može se postaviti pitanje, od kuda odjednom promjena u politici u svezi s NLO fenomenom? Možda ga više nisu mogli prikrivat pa su odlučili kako je mudrije početi informirati svekoliku javnost? Vidjet ćemo hoće li se i u budućnosti pojaviti više službenih izvješća o viđenjima NLO-a.

Ne brinite, NLO se ne će spustiti na travnjak Bijele kuće i preuzeti kontrolu nad planetom; to su sve SF horor fantazije. Međutim vjerujem da je interdimenzionalni vanzemaljski život pomagao čovječanstvu tijekom povijesti s pozitivnim namjerama podizanja njegove svijesi. Sada je došlo vrijeme kada čovječanstvo ubrzava svoju evoluciju do kritičnog praga znanstvenog shvaćanja, na kojem otkrivamo božansku prirodu svemira, pa prirodno postoje tvrdnje kako tomu svjedoče vanzemaljci, koji ujedno i vode taj jedinstveni trenutak. To će biti kvantni skok u našoj evoluciji, globalno Prosvijetljenje.

24 godišnji Nizozemac Robbert van den Broeke tvrdi kako može kontaktirati s vanzemaljcima. On izgleda osjeća njihovu prisutnost i čuje visoko-frekventno cvrčanje kada su prisutni. Slijedeća stvar koju čini, je uzimanje kamere za njihovo snimanje! Čudne se stvari pojavljuju pred njegovom kamerom, nešto kao kugle koje emitiraju svijetlo i vanzemaljci. Ima cijelu kolekciju tih snimaka. Ima i film o vanzemaljcima, koji su se pojavili pred njegovom običnom video kamerom!

Na neki je način razvio i osjećaj za pojavljivanje krugova žita u svojoj okolini; kada osjeti da dolaze skače na svoj bicikl i odlazi u polja. Kaže kako je često svjedočio stvaranju tih krugova žita. Njih prate blješćeće kugle bijelog svijetla, nazvane Orb-ima.

Tvrdi kako su orb-i inteligentni i kako s njima može komunicirati telepatski.

Privukao je pažnju tima nizozemske televizije, koji je želio dokaz njegovih zabavnih tvrdnji! Dali su mu dva fotoaparata, obični Polariod, te digitalni fotoaparat, pa su ga pod promatranjem TV kamere zamolili da izvede svoj 'magični trik'. Novinari su bili obuzeti šokom, jedva vjerujući svojim očima, kada su se počele pokazivati slike na digitalnom fotoaparatu! Slike su se pokazale i na Polaroidu nakon razvijanja!

sanmarino @ 16:38 |Komentiraj | Komentari: 0
Arhiva
« » svi 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31