Blog
utorak, veljača 17, 2009
 

MENTALNA ŠPIJUNAŽA

Koje ce otkrice obilježiti slijedece stoljece i milenij !? Jednostavno pitanje. Ali, s obziromd da tek napuštamo prethodni milenij za koji je teško naci odgovor na isto pitanje, cini se da bi bilo optimisticno ocekivati da se dode s necim dovoljno imaginarnim i prihvatljivim u isto vrijeme.
Jedno od njih bi zasigurno mogao biti proces koji se razlicito naziva : mentalna projekcija, kontrolirana astralna projekcija, špijuniranje umom, iskustva van tijela, naucna promatranja na daljinu... Ili, ono što u Americi oznacavaju kao "scientific remote viewing". Rijec je o tehnikama koje ljubomorno cuvaju obavještajne službe, naucni instituti i vlade malog broja zemalja. Vojne i obavještajne službe treniraju agente koji koriste metode mentalnih projekcija. Svrha ? Da posjete i opišu udaljena neprijateljska i cesto podzemna skloništa koja se ne mogu doseci humanom nteligencijom i satelitskim obavještajnim putovima. Agenti na terenu i trenirani ntiteroristicki komandosi su nauceni da predvide vrlo vjerojatne situacije u uducnosti i da adekvatno reagiraju.

Primjene su brojne, npr. Otkrivanje teroristickih celija, laboratorije naoružanja za masovno uništavanje, pronalaženje mobilnih Scud projektilnih rampi, laboratorije za procesiranje droge, itd. Nadalje, ciljevi i primjene tehnika mentalnih projekcija odnose se i na pokušaj utjecaja na podsvjesno kod odredenih individua koji toga nisu svjesni.

Pojedini pokušaji su bili benigni, oni drugi, s "zlim" namjerama uglavnom su završavali neuspješno. Pretpostavlja se da su se viši nivoi ljudskog polja svijesti miješali u takvim slucajevima "oduzimajuci" sposobnost mentalne projekcije. Nakon dugogodišnjih istraživanja došlo se do zakljucka da je svaki covjek, uz odgovarajuci trening, u stanju da ostvari kontroliranu astralnu projekciju. Ili jednostavnije, put do bilo koje tocke u prostoru i vremenu. Ukljucujuci put izvan našeg fizikalnog niverzuma.

Informacije koje slijede zasnivaju se na svjedocanstvu zapadnoeuropskog obavještajca Gerald O'Donella koji je tokom 1980-ih bio vrlo aktivno ukljucen u programe Mentalne špijunaže i mentalnih putovanja, Nakon višegodišnjeg iskustva, krajem 1980-ih bio je instruktor da bi se tokom 1990-ih dobrovoljno povukao iz obavještajnih aktivnosti.

O'Donell je osnivac : Academy of Remote Viewing through Space and Time. Prema njegovim tvrdnjama europske, americke i nekoliko drugih obavještajnih službi imaju još uvijek operativne i, klasificirane kao vrhunska tajna, projekte.

·

U Francuskoj projektima rukovodi DGSE (Direction Generale de la Securite Exterieure)
· U Britaniji, to je SIS (Secret Intelligence Service), poznatiji kao MI6
· U Njemackoj je BND (Bundesnachrichtendienst);
· Izraelci još uvijek drže nekoliko operativnih jedinica u zapadnoeuropskim i istocnoeuropskim zemljama. Naravno, operacijama rukovodi MOSSAD (Hamossad lemediin ouletafkidim meyouhadim)

--mentalne špijunaže i kontrole uma. Operativne jedinice su pod kontrolom CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Domestic Intelligence Agency) i vojni INSCOM (Intelligence and Security Command). Projekti su nosili nazive : SCANATE, SUN STREAK, GRILL FLAME, CENTER LANE i najpoznatiji, STAR GATE. Civilne obavještajne agencije su operirale iz Arlingtona, Virginia, a vojne iz Fort Meada, Maryland. Veliki broj americkih istraživackih projekata iz oblasti mentalne špijunaže se odvijao u prestižnom (i drugoj po velicini naucnoj instituciji u SAD) Stanford Research Institute. Kasnije su prebaceni u kalifornijsku korporaciju SAIC (Science Application International Corporation), doniranu iz vojnog budžeta. Sjedište je u San Diegou. Upravni Odbor Direktora ove korporacije :


(Prije njih to je radila civilna National Science Foundation iz Washingtona). Mogucnost kontrole ? Velika. Mogucnost manipulacije. Manje vjerovatno.
Nekoliko rijeci o rezultatima koje nudi mentalna projekcija na daljinu.

U Rusiji tri službe imaju, ili ponovno aktiviraju svoje jedinice mentalne špijunaže;vojna obavještajna služba GRU (Glavnoye Tazvedivatelnoye Upravleniye), kontraobavještajci FSB (Federalnaya Sluzhba Besopasnosty) i, zamjena za KGB, SVR (Sluzhba Vneshney Razvedky) : Skorašnja otkrica i svjedocanstva agenata CIA-e i drugih agencija u SAD, službeno su obznanila cinjenicu da su se više od dvadeset godina financirali projekti mentalne špijunaže. Naravno, iz Vladinog budžeta. Tokom ranih 1970-ih, dakle vrhunca "Hladnog rata", Amerikanci su uložili ogromnu energiju da dostignu sovjetske programe na planu ___________________________________________________________________· John Deutch (doskorašnji direktor CIA),
· Bobby Ray Inman (nekadašnji šef NSA - mocni National Security Agency, prije toga zamjenik šefa CIA),
· Robert Gates (raniji direktor CIA),
· William Perry (doskorašnji ministar odbrane SAD),
· Melvin Laird (ministar odbrane u doba predsjednika Nixona),
· Max Thurman (umirovljeni general, svojevremeno predvodio invaziju na Panamu),
· Donald Kerr (raniji direktor Los Alamos National Lab)
SAIC korporacija je u posjedu Network Solutions, Inc (NSI). NSI je poznat onima koji su osnivali svoje web stranice. Naime, iskljucivo NSI odobrava nove web adrese od 1995.

·

Uz pomoc mentalne projekcije premošcuje se prostor i vrijeme. Spajaju se principi psihologije i kvantne mehanike.
· Može li se putovati u prošlost ? Može. Jednostavno se ponovno prolazi kroz iskustva prošlosti. Vlastite ili tude.
· Može li se putovati u buducnost. Da. Ali, u vjerojatnu ili najvjerojatniju buducnost.
Što je vremenski bliža specificna prognoza, ili, pak, što je globalnija, to ce biti i vjernija njena slika.
· Da li se automatski povecava moc intuicije (šesto culo) ? Da. U velikoj mjeri.
Mentalna projekcija uci da se sluša i cuje onaj "glas iznutra" koji ide van vremena i prostora. On, koji brine o nama, i koji nas upucuje na bolji i sigurniji životni put.
· Da li se uz pomoc ovih metoda može posjetiti bilo koja tocka na Planeti ili u svemiru ? Da. Prostorna barijera se lomi jer se putuje brzinom vecom od svjetlosne. Drugim rijecima, beskonacnom brzinom se ostvaruje instantna veza s željenom tockom u prostoru.
· Da li se upotrebom ovih metoda može spojiti sa mislima i emocijama drugih ljudi i vidjeti ih jasno ? Da. Naime, stavljajuci se kao interfejs univerzalnog uma, koji spaja sve životne forme i oblike izvan realma linearnog prostora i vremena, naš individualni um može izvuci informacije i procese koji ga interesiraju. Na primjer, o cemu nam razmišlja bracni partner. Ili šef na poslu. Studenti u razredu. Napoleon pred bitku kod Waterlooa. Clinton prije sastanka sa meksickim predsjednikom (dok se "relaksira" u ovalnoj sobi). Mogucnosti su bez limita. Sve dotle dok ne škodimo drugom.
· Može li se upotrebom ovih metoda pogadati loto ili opklade na konjskim utrkama ? 
I, ponovno je odgovor, da. Pod vrlo striktnim laboratorijskim uvjetima, u glavnim SAD i europskim centrima, postignuta je 100% tocnost u pogadanjima. 
Na 
primjer, trgovanje i buduce kretanje na tržištu srebrom. Ili, eksperimenti s rezultatima na konjskim utrkama. Rusell Targ, jedan od voda projekta u Stanford Research Institute je spomenuo da je dobio lutriju u svom prvom pokušaju mentalne projekcije. Takoder, niz studenata-agenata je postigao uspjehe u lutriji, a posebno na popularnom "pick-three numbers" (pogodi tri broja). I sam Gerald O'Donell je imao uspješne eksperimente na Burzi i Tržištu akcijama. Medutim, on nije uspio pogoditi loto brojeve. Razlog ? Pa ako se u nekoj ocekivanoj buducnosti nije predvidjelo da dobiješ loto, onda ga neceš ni dobiti. Jer, stvari se ne dešavaju slucajno. Mada tako ponekad izgledaju. Osobito, u igrama na srecu. Ako nekome nije sudeno da dobije loto, nece ga ni dobiti. Onaj koji je kreirao životnu mrežu zna zašto. A mi, koji smo sudionici u njoj, trebamo da pokušamo da bi znali da li nam je sudeno ili ne. 
· Da li metode mentalne projekcije mogu povecati našu sposobnost da lijecimo druge ? Da.
· Da li se možemo osloboditi negativnih navika (droga, pušenje i sl.) ? Da.
· Da li možemo unaprijediti memoriju ("fotografska memorija") ? Da.
Lista ide unedogled. Cini se da ove metode nude svakom covjeku mogucnost da oslobodi sve svoje potencijale. Da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Da promijeni prioritete u svom životu. I da pronikne u dublje shvacanje razloga zašto smo ovdje, koja
Koje ce otkrice obilježiti slijedece stoljece i milenij !? Jednostavno pitanje. Ali, s obzirom da tek napuštamo prethodni milenij za koji je teško naci odgovor na isto pitanje, cini se da bi bilo optimisticno ocekivati da se dode s necim dovoljno imaginarnim i prihvatljivim u isto vrijeme. Jedno od njih bi zasigurno mogao biti proces koji se razlicito naziva : mentalna projekcija, kontrolirana astralna projekcija, špijuniranje umom, iskustva van tijela, naucna promatranja na daljinu... Ili, ono što u Americi oznacavaju kao "scientific remote viewing". Rijec je o tehnikama koje ljubomorno cuvaju obavještajne službe, naucni instituti i vlade malog broja zemalja. Vojne i obavještajne službe treniraju agente koji koriste metode mentalnih projekcija. Svrha ? Da posjete i opišu udaljena neprijateljska i cesto podzemna skloništa koja se ne mogu doseci humanom inteligencijom i satelitskim obavještajnim putovima. Agenti na terenu i trenirani antiteroristicki komandosi su nauceni da predvide vrlo vjerojatne situacije u buducnosti i da adekvatno reagiraju. Primjene su brojne, npr. Otkrivanje teroristickih celija, laboratorije naoružanja za masovno uništavanje, pronalaženje mobilnih Scud projektilnih rampi, laboratorije za procesiranje droge, itd. Nadalje, ciljevi i primjene tehnika mentalnih projekcija odnose se i na pokušaj utjecaja na podsvjesno kod odredenih individua koji toga nisu svjesni. Pojedini pokušaji su bili benigni, oni drugi, s "zlim" namjerama uglavnom su završavali neuspješno. Pretpostavlja se da su se viši nivoi ljudskog polja svijesti umiješali u takvim slucajevima "oduzimajuci" sposobnost mentalne projekcije. Nakon dugogodišnjih istraživanja došlo se do zakljucka da je svaki covjek, uz odgovarajuci trening, u stanju da ostvari kontroliranu astralnu projekciju. Ili jednostavnije, put do bilo koje tocke u prostoru i vremenu. Ukljucujuci put izvan našeg fizikalnog Univerzuma. 
Informacije koje slijede zasnivaju se na svjedocanstvu zapadnoeuropskog obavještajca Gerald O'Donella koji je tokom 1980-ih bio vrlo aktivno ukljucen u programe Mentalne špijunaže i mentalnih putovanja, Nakon višegodišnjeg iskustva, krajem 1980-ih bio je instruktor da bi se tokom 1990-ih dobrovoljno povukao iz obavještajnih aktivnosti. O'Donell je osnivac : Academy of Remote Viewing through Space and Time. Prema njegovim tvrdnjama europske, americke i nekoliko drugih obavještajnih službi imaju još
uvijek operativne i, klasificirane kao vrhunska tajna, projekte. 
· U Francuskoj projektima rukovodi DGSE (Direction Generale de la Securite
Exterieure) 
· U Britaniji, to je SIS (Secret Intelligence Service), poznatiji kao MI6 
· U Njemackoj je BND (Bundesnachrichtendienst); 
· Izraelci još uvijek drže nekoliko operativnih jedinica u zapadnoeuropskim i istocnoeuropskim zemljama. Naravno, operacijama rukovodi MOSSAD (Hamossad
lemediin ouletafkidim meyouhadim)
· U Rusiji tri službe imaju, ili ponovno aktiviraju svoje jedinice mentalne špijunaže; 
vojna obavještajna služba GRU (Glavnoye Tazvedivatelnoye Upravleniye), kontraobavještajci FSB (Federalnaya Sluzhba Besopasnosty) i, zamjena za KGB,
SVR (Sluzhba Vneshney Razvedky) : 
Skorašnja otkrica i svjedocanstva agenata CIA-e i drugih agencija u SAD, službeno su obznanila cinjenicu da su se više od dvadeset godina financirali projekti mentalne špijunaže. Naravno, iz Vladinog budžeta. Tokom ranih 1970-ih, dakle vrhunca "Hladnog rata", Amerikanci su uložili ogromnu energiju da dostignu sovjetske programe na planu mentalne špijunaže i kontrole uma. Operativne jedinice su pod kontrolom CIA (Central Intelligence Agency), DIA (Domestic Intelligence Agency) i vojni INSCOM (Intelligence and Security Command). Projekti su nosili nazive : SCANATE, SUN STREAK, GRILL FLAME, CENTER LANE i najpoznatiji, STAR GATE. Civilne obavještajne agencije su operirale iz Arlingtona, Virginia, a vojne iz Fort Meada, Maryland. Veliki broj americkih istraživackih projekata iz oblasti mentalne špijunaže se odvijao u prestižnom (i drugoj po velicini naucnoj instituciji u SAD) Stanford Research Institute. Kasnije su prebaceni u kalifornijsku korporaciju SAIC (Science Application International Corporation), doniranu iz
vojnog budžeta. Sjedište je u San Diegou. Upravni Odbor Direktora ove korporacije :
· John Deutch (doskorašnji direktor CIA),
· Bobby Ray Inman (nekadašnji šef NSA - mocni National Security Agency, prije
toga zamjenik šefa CIA),
· Robert Gates (raniji direktor CIA),
· William Perry (doskorašnji ministar odbrane SAD),
· Melvin Laird (ministar odbrane u doba predsjednika Nixona),
· Max Thurman (umirovljeni general, svojevremeno predvodio invaziju na Panamu),
· Donald Kerr (raniji direktor Los Alamos National Lab)
SAIC korporacija je u posjedu Network Solutions, Inc (NSI). NSI je poznat onima koji su
osnivali svoje web stranice. Naime, iskljucivo NSI odobrava nove web adrese od 1995.
(Prije njih to je radila civilna National Science Foundation iz Washingtona). Mogucnost
kontrole ? Velika. Mogucnost manipulacije. Manje vjerovatno.
Nekoliko rijeci o rezultatima koje nudi mentalna projekcija na daljinu.
· Uz pomoc mentalne projekcije premošcuje se prostor i vrijeme. Spajaju se principi
psihologije i kvantne mehanike. 
· Može li se putovati u prošlost ? Može. Jednostavno se ponovno prolazi kroz
iskustva prošlosti. Vlastite ili tude. 
· Može li se putovati u buducnost. Da. Ali, u vjerojatnu ili najvjerojatniju buducnost. 
Što je vremenski bliža specificna prognoza, ili, pak, što je globalnija, to ce biti i
vjernija njena slika.
· Da li se automatski povecava moc intuicije (šesto culo) ? Da. U velikoj mjeri.
Mentalna projekcija uci da se sluša i cuje onaj "glas iznutra" koji ide van vremena
i prostora. On, koji brine o nama, i koji nas upucuje na bolji i sigurniji životni put.
· Da li se uz pomoc ovih metoda može posjetiti bilo koja tocka na Planeti ili u svemiru ? Da. Prostorna barijera se lomi jer se putuje brzinom vecom od svjetlosne. Drugim rijecima, eskonacnom brzinom se ostvaruje instantna veza s
željenom tockom u prostoru. 
· Da li se upotrebom ovih metoda može spojiti sa mislima i emocijama drugih ljudi i vidjeti ih jasno ? Da. Naime, stavljajuci se kao interfejs univerzalnog uma, koji spaja sve životne forme i oblike izvan realma linearnog prostora i vremena, naš individualni um može izvuci informacije i procese koji ga interesiraju. Na primjer, o cemu nam razmišlja bracni partner. Ili šef na poslu. Studenti u razredu. Napoleon pred bitku kod Waterlooa. Clinton prije sastanka sa meksickim predsjednikom (dok se "relaksira" u ovalnoj sobi). Mogucnosti su bez limita. Sve
dotle dok ne škodimo drugom. 
· Može li se upotrebom ovih metoda pogadati loto ili opklade na konjskim utrkama ? 
I, ponovno je odgovor, da. Pod vrlo striktnim laboratorijskim uvjetima, u glavnim SAD i europskim centrima, postignuta je 100% tocnost u pogadanjima. Na primjer, trgovanje i buduce kretanje na tržištu srebrom. Ili, eksperimenti s rezultatima na konjskim utrkama. Rusell Targ, jedan od voda projekta u Stanford Research Institute je spomenuo da je dobio lutriju u svom prvom pokušaju mentalne projekcije. Takoder, niz studenata-agenata je postigao uspjehe u lutriji, a posebno na popularnom "pick-three numbers" (pogodi tri broja). I sam Gerald O'Donell je imao uspješne eksperimente na Burzi i Tržištu akcijama. Medutim, on nije uspio pogoditi loto brojeve. Razlog ? Pa ako se u nekoj ocekivanoj buducnosti nije predvidjelo da dobiješ loto, onda ga neceš ni dobiti. Jer, stvari se ne dešavaju slucajno. Mada tako ponekad izgledaju. Osobito, u igrama na srecu. Ako nekome nije sudeno da dobije loto, nece ga ni dobiti. Onaj koji je kreirao životnu mrežu zna zašto. A mi, koji smo sudionici u njoj, trebamo da pokušamo da bi znali da li
nam je sudeno ili ne. 
· Da li metode mentalne projekcije mogu povecati našu sposobnost da lijecimo druge ? Da.
· Da li se možemo osloboditi negativnih navika (droga, pušenje i sl.) ? Da. 
· Da li možemo unaprijediti memoriju ("fotografska memorija") ? Da. 
Lista ide unedogled. Cini se da ove metode nude svakom covjeku mogucnost da oslobodi sve svoje potencijale. Da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Da promijeni prioritete u svom životu. I da pronikne u dublje shvacanje razloga zašto smo ovdje, koja nam je misija...

sanmarino @ 22:04 |Komentiraj | Komentari: 0
Arhiva
« » svi 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31